3 en 6 maanden trainen

BLOG


3 maanden trainen onder goede training en coaching.

 

Wil jij een uitdaging aangaan voor een gezonder en fitter lichaam. Een betere versie van jezelf? Kies voor een 3 of 6 maanden traject.

 

In die 3 maanden zul je momenten hebben dat je het even niet meer ziet zitten. Sporten in combinatie met een druk gezin thuis, of je eigen bezigheden of het clean eten wat je neus uitkomt.

Maar wat hou je eraan over? Een gezonde levensstijl waar je in het dagelijks leven van kunt profiteren, bewuster zijn van voeding en de motivatie om door te gaan. Wat je ontzettend zal helpen is het laten zien van verandering door middel van centimeterwerk, een lager vetpercentage of foto’s van je resultaten. Het geeft gewoon een kick als je ziet wat je bereikt.

 

Je zult in die 3 a 6 maanden je grenzen overgaan. Je zult je grenzen leren kennen en je grenzen leren verleggen. Hierdoor zul je veel beter letten op jezelf en weet je na een tijdje hoever je kan gaan.

 

Na het traject zul je helemaal fit zijn geworden! Fit in de zin van: beter in je vel zitten, energieker zijn, een beter uithoudingsvermogen hebben. Bovendien zal je lichaam soepeler en sneller worden en zul je ook een aantal kilo’s en vooral centimeters verliezen.

 

Is het 3 a 6 maanden traject ook wat voor jou? Wil jij je energieker voelen of ben je na een bevalling wat kilo’s aangekomen? Plan dan een intake met mij dan kunnen wij samen kijken naar wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

 

Hoe gaan we dat doen? Dankzij de begeleiding zal ik je meer laten weten over gezonde voeding. Wanneer je wat het beste kan nuttigen. Meer kleine porties eten gedurende de dag en wat bepaalde voeding voor je doet voor een optimale stofwisseling.

 

Sporten moet leuk worden! Geen stoffige training met standaard oefeningen, maar elke les een nieuwe uitdaging waarin je telkens voor de 100 % gaat.

Wil jij een uitdaging aangaan voor een gezonder en fitter lichaam. Een betere versie van jezelf? Kies voor een 3 of 6 maanden traject.


RECENT