Waarom je naar de sportschool moet gaan

BLOG

Voor veel mensen die nog niet sporten kan het een drempel zijn om voor het eerst binnen te stappen in een sportschool waar je vaak allemaal afgetrainde mensen ziet. Dan ben je soms te onzeker om naar binnen te gaan en laat je het voorbij gaan. Maar bedenk je dan, dat alle mensen die daar sporten ook ooit een keer naar binnen hebben moeten gaan en iedereen die daar sport ook is gaan sporten (dat is mijn mening) omdat iedereen een stukje dunner fitter en afgetrainde wil zijn, want dat geeft gewoon uiteindelijk meer zelfvertrouwen. Wat je dan moet creëren als je binnen bent is een houvast, motivatie zodat als je eenmaal binnen bent ook binnen blijft. Probeer er een routine van te maken. Probeer op z’n minst een avond/uurtje vrij te maken om even lekker te sporten; ik kan je daarbij helpen!

 

Ik heb hieronder een paar handige tips om een bezoek makkelijker te maken.

 

VIND JE SPORTMAATJE

Heb je een vriend of vriendin die ook al wat langer naar de sportschool wil? Vraag dan eens of je een keertje samen kunnen gaan. Ik zal jullie een proefles geven en daarnaast is het ook nog eens hartstikke gezellig!

 

NEEM EEN INTRODUCTIE OF INTAKE

Veel personal trainers bieden een introductieles aan ( ZO OOK IK ). Je gaat dan samen met mij kijken naar wat je doelen zijn en welke oefeningen bij je passen.

Het is in het begin allemaal soms wat lastig, maar na een aantal weken ben je blij met wat je doet en zul je, je een stuk beter en energieker. Daar ben ik van overtuigd!

 

Wil jij ook een gratis Intake/proefles?

Bel of mail mij dan snel.

 

Mail: info@marcostegeman.nl

Telefoon: 0614578350

“Definition of a really good workout: when you hate doing it, but you love finishing it.”

RECENT