PERSONAL TRAINING

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Samen verwezenlijken we jouw doelen!

 Iedereen heeft zijn eigen verhaal of reden om zich aan te melden voor personal training. Voor mij als personal trainer is het belangrijk om jouw persoonlijke verhaal of specifiek doel om te zetten in een effectief trainings- en voedingsschema. Aan de hand van jouw wensen en doelen werken we aan jouw persoonlijke plan. We werken aan je houding, techniek, kracht, uitdoudingsvermogen en/of vetverlies. Ik ondersteun je daarin met alle middelen die ik heb!

Niet alleen Personal Training, maar ook luisteren!

Personal training draait om meer dan spieropbouw of afvallen. Het gaat ook over zelfvertrouwen. Daarom ben ik niet alleen je Personal Trainer op het gebied van training, maar luister ik ook naar je. Ik luister naar wat je nodig hebt en pas daar de trainingen en coaching op aan. Ik ben niet alleen je Personal Trainer, maar ook een vertrouwenspersoon. Zo kan ik je optimaal coachen en motiveren om je doelen te behalen!

VOEDING

 

Ik als Personal Trainer maak je bewust van wat je eet en help je bewuste keuzes te maken zodat je lekker in je vel zit, je super fit voelt en de beste resultaten behaald.

LIFESTYLE COACHING

 

Maak van je gezondheid een way of life. Ik help je om de optimale persoonlijke balans te vinden en te houden. 

BEWEGING

 

Wat je doel ook is, ik heb een persoonlijk programma voor je.