ERVARINGEN

Jacquelien

ERVARINGEN EN RESULTATEN

Lichelle

Toen ik zwanger raakte gingen voor mij de remmen eraf en at ik bijna alles wat los en vast zat. Onder het mom: na de bevalling zie ik wel weer verder… 🍫🍭 Zo kwam het dat ik na de meeste kilo’s verloren te zijn er nog 5 te veel op zaten. Voor mijn gevoel at ik al heel goed en gezond, maar toen ik de voedingsschema’s van Marco ging volgen, merkte ik pas hoeveel calorieën ik tot me nam zonder dat ik het zelf door had. Een koekje hier en een snoepje daar…

Met de hulp van Marco ben ik me niet alleen veel meer bewust van hoe ik gezond eet, maar is het ook echt een levensstijl geworden. En het mooie is; ik heb niet eens door dat ik “dieet”. Het is ook eigenlijk geen dieet, maar een voedingsplan. Doordat het schema er elke dag anders uitziet, houd ik het heel makkelijk vol! En ook op zaterdag kan ik nog gewoon mijn wijntje drinken zonder dat dit mijn schema in de war schopt! 🥂

Samen met de uitgestippelde trainingsschema’s die eens in de zoveel tijd veranderen, ben ik in 6 weken tijd bijna 6kg afgevallen en nu al onder mijn gewicht van voor de zwangerschap! Ook ben ik al 6% vetmassa kwijt! 😱🤩

Nu door met trainen en het voedingsschema om dat laatste overtollige vet ook kwijt te raken en ik ben nog nooit zo strak geweest!! Eindelijk trots in bikini!!!😃

Marco is echt mijn stok achter de deur en weet me super goed te motiveren! 🏆


Dennis

Herma

“Drie maanden geleden ging de knop om!! Na 20 kg aangekomen in 3 jaar!!!
Vreselijk maar waar.
Ieder pondje door het mondje. 1 snoepje werd 1 zak en 1 snack werden er 2. De wijntjes, biertjes en frisdrank en noem maar op. Doodongelukkig en met dikke enkels, vreselijk.
Totdat ik een bericht las van Marja Schuurman. 10 kg kwijt in een paar maanden tijd. Whauw. Ik dacht als zij het kan moet ik ook. Personal training met @marcostegemanpt
Je gaat “dood” de eerste paar weken, afzien en dan het roer om met je eten, tja...
Maar het gaat super. De eerste 10 zijn eraf. Nog een lange weg te gaan maar komt zeker goed. Ik ga door, zeker weten. Marja, Marco en @maarten_s7 bedankt. In het weekend neem ik zeker een wijntje. Ik ga rustig naar de bistro en snack wel, maar met mate. 💪🏼”

Wiljan

"Nadat ik 2 jaar geleden mijn been brak met de voetbal vlogen de kilo`s erbij op, er moest wat veranderen!


Dat moment kwam 12 weken geleden, ik kwam op Facebook een advertentie tegen van Marco en heb me niet bedacht en gelijk een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste gesprek wist ik gelijk waar ik aan toe was, een duidelijk verhaal!

Inmiddels zijn we de 13e week ingegaan en ben nu al zeker 18 kilo kwijt!! Dit alles door de zeer gevarieerde en soms best zware trainingen en daarbij een persoonlijk voedingsschema.

Heb je net als mij er al jaren over gedacht om dit te willen dan zou ik je willen zeggen neem contact op met Marco, hij weet waar die over praat.

Een zeer positieve een enthousiaste personal trainer! Ga zo door, Marco!!" 


Marja

“Hallo allemaal,
Mijn naam is Marja Schuurman en ben 55 jaar. Ik ben in februari 2019 begonnen bij Marco Stegeman (personal trainer).

Het ging mij om het afvallen en ben in 3 maanden tijd al 9kg kwijt geraakt! Maar dat is niet alles; ik voel mij ook stukken fitter!! Bij de trainingen werken we ook aan mijn conditie waardoor ik mij stukken fitter voel!

Ik ben me een heel stuk energieker gaan voelen en heb er enorm veel plezier aan. Ik had niet gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden, maar 1-op-1 training met Marco is voor mij wel een stok achter de deur om door te zetten en gaan!

Ik kan het iedereen aanraden. Het is heel prettig om met Marco te trainen!😃”


“Een kleine 4 maanden geleden moest het roer om. Ik wilde wel, maar het lukte niet. Alleen sporten kon ik niet en had Marco hiervoor nodig. We hebben eerst een intakegesprek gehad en hebben een op maat gemaakt plan gemaakt waardoor ik deze resultaten heb kunnen behalen! Ik ben ontzettend blij hiermee en had het veel eerder moeten doen😁. Naast de super goede resultaten en het feit dat ik veel fitter ben, ben ik het sporten nu ook leuk gaan vinden!!💪🏼 Marco, super bedankt!!😃”

💪🏼 “WHEN YOU FEEL LIKE QUITTING, THINK ABOUT WHY YOU STARTED” 💪🏼