VITALITEITSTRAJECT

VITALITEITSTRAJECT


Vitaliteit van uw werknemer stimuleren? Het kan! 

Wilt u ook gezonde medewerkers zodat ze op de lange termijn een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf? Ondersteun dan hun gezondheid en vitaliteit door middel van mijn trainingen!


Het werkt eigenlijk hetzelfde als je eigen conditie opbouwen. Het vergt discipline, doorzettingsvermogen en inspanning. Zodra je daar mee stopt, wordt je conditie namelijk weer slechter. Om te werken aan vitaliteit en een gezonde leefstijl vraagt het dus voortdurende bewuste aandacht, om te beginnen op individueel vlak. Hoewel er meerdere manieren zijn om met vitaliteit aan de slag te gaan, bied ik er een aan! Laat je medewerker bij mij een vitaliteitstraject afnemen ze komen niet alleen lekkerder in hun vel te zitten, op de langere termijn zullen ze gezonder en gelukkiger zijn/blijven. En dat heeft weer een positieve uitwerking op het werk!


Met mijn traject (waar we beginnen met een meetuitslag)  werken we niet alleen aan de conditie, maar zorgen we er ook voor dat de medewerker een gezonde levensstijl opbouwt. Bewustwording creëren en zorgen dat de mensen de juiste keuzes maken. Ze leren het herkennen van een minder gezonde levensstijl en hoe ze dit blijvend veranderen in een gezonde levensstijl.


Naar aanleiding van de metingen en het intakegesprek, ga ik met de medewerker in gesprek over de dagelijkse gang van zaken en wat voor invloed zij kunnen hebben op de vitaliteit. Daarna coach ik de medewerker om de juiste keuzes in het dagelijkse leven te maken zodat zij zo fit en gezond mogelijk door het leven gaat. Hoe gezonder de medewerker door het leven gaat, hoe rustiger diegene in het hoofd wordt en hoe minder gestresst de medewerker is.


In dit coachingsmoment komen voeding, beweging en levensstijl aan bod, maar ook symptomen als overspannenheid en stressfactoren. We gaan dit aanpakken zodat de medewerker weer zo gezond mogelijk naar het werk kan en daardoor ook beter presteert! Door geregeld zo’n meet- en coachmoment te plannen, kunnen we eerder onze doelen behalen.
Plan

Het stimuleren van vitaliteit ziet er als volgt uit:

  • Persoonlijke intake
  • Doelen vaststellen
  • Voedingsanalyse
  • Op maat gemaakt voedingsschema
  • Op maat gemaakte trainingen - gevolgd met mij als Personal Trainer
  • stressmanagement
  • Privé werk balans
  • Grenzen aangeven en nee zeggen